Loading Dogodki

« Vsi DogodkiDelovanje naše župnije Nazarje od 15.10.2020

Datum dogodka:

oktober 15 - november 1

Dragi bratje in sestre, kot ste verjetno že zasledili, smo zopet v času, ko začasno ne bo javnih bogoslužji v cerkvi. Take okoliščine nam ponujajo možnost, da gradimo občestvo, našo župnijsko skupnost na drugačne načine, kot smo jih bili vajeni doslej.

Tukaj je povezava do sporočila, ki so nam ga poslali naši škofje.

Kar se tiče našega občestva, ki se gledano na statistične regije, uvršča na seznam »rdečih področij«, to pomeni, da za nekaj časa ne bo srečanj na ravni župnije, ne bo svetih maš v cerkvi in tudi ne verouka.

Svete maše ob nedeljah bo možno spremljati preko raznih prenosov, kakor smo bili vajeni od marca naprej. V teh dneh se jim bo pridružil tudi prenos iz domače cerkve v Nazarjah, prenos bo od 10.00. Natančnejši podatki glede tega prenosa bodo objavljeni tukaj na spletni strani takoj, ko bodo urejene vse tehnične zadeve.

Imeli boste možnost prejeti sveto obhajilo v cerkvi, to bo v nedeljo med 8.00 in 9.00. Pripeljete se na hrib, vstopite v cerkev in prejmete obhajilo, se zadržite v kratki molitvi in nato ponesete Jezusa, ki ga boste prejeli, domov, kot sicer, ko smo skupaj pri maši.

Pod določenimi pogoji greste lahko tudi k spovedi, prosim, da naju glede tega pokličete in se dogovorimo za čas.

Glede verouka bodo starši veroučencev dobili natančnejša navodila.

Mir in dobro!

p. Andrej Pollak, župnik

Podrobnosti

Začetek:
oktober 15
Konec:
november 1
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ni berljivo? Spremeni tekst.